Jueves, 24 abril 2014

Dit i fet

ELS JUGADORS DE LA BASE QUE RENUNCIEN AL CONTRACTE DE FORMACIÓ DEIXARAN EL CLUB

Els jugadors del futbol base que renuncien a firmar el contracte de formació i que, per tant, no responen a la confiança feta per part de l’Espanyol deixaran immediatament la disciplina del club
Tal com va comunicar el president del club, Joan Collet, en la roda de premsa oferta el dia 28 de juny de 2013 anunciant, entre d’altres qüestions, noves mesures d’actuació en la gestió del futbol base, el club farà que abandonin la disciplina de l’entitat els jugadors que renuncien a firmar el contracte de formació que se’ls hi hagi ofert i que, per tant, no responguin explícitament a la confiança feta per part de l’Espanyol en la seva formació personal i futbolística.

Aquesta mesura, tutelada i gestionada pels responsables del planter espanyolista, amb el coordinador Jordi Lardín al capdavant, es porta a terme per assolir la garantia que tots els jugadors que pertanyen al futbol base blanc-i-blau expressin la confiança recíproca que el club mostra en ells al dedicar-los recursos, temps i formació com a persones i esportistes.

Cal destacar que el club ha firmat ja més de quinze contractes de formació amb futbolistes del planter que els responsables del futbol base consideren prioritari i molt positiu -per criteris de qualitat, progressió i trets característics de l’esportista – que se segueixin formant a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Amb tot, el club està ja efectuant la previsió de fer que abandonin la disciplina de l’entitat aquells futbolistes que, havent-los ofert un contracte de formació als seus pares i representants legals, aquests no hagin volgut correspondre la confiança feta per part de l’entitat.

En concret, el primer cas de l’aplicació d’aquesta mesura recau en el fet que Rodrigo Sánchez Rodríguez, jugador de l’Infantil A, deixi de representar el RCD Espanyol i, per tant, a partir d’avui mateix no jugui més amb la samarreta blanc-i-blava. El club li havia ofert als pares i representants legals del jugador un contracte de formació fent-li total confiança en el seu desenvolupament com a persona i esportista però, malgrat en un primer terme es van mostrar disposats a acceptar-ho com la resta de jugadors que sí han signat l’acord, l’entorn del jugador ha comunicat al club que renuncia al mateix.

Coneixent aquesta decisió, el club ha comunicat als pares i representants legals del fins avui futbolista de l’Infantil A que ha d’abandonar la disciplina de l’entitat així com la seva estada en la residència del club, llar que el club posa a disposició dels esportistes que, per raons de procedència, necessiten viure a prop dels camps d’entrenament del futbol formatiu blanc-i-blau.

Òbviament, el club seguirà aplicant aquesta mesura amb tots aquells futbolistes que no corresponguin a la confiança i aposta per ells de l’entitat i, en tot cas, celebra que la immensa majoria d’esportistes del seu planter i els pares i representants legals d’aquests sí que han seguit mostrant-se orgullosos de pertànyer a un futbol formatiu com el blanc-i-blau, de referència històrica i present en el futbol del nostre entorn. Així ho explica Jordi Lardín a Espanyol TV en el vídeo que acompanya aquesta notícia.

RCD ESPANYOL 2014

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit