Martes, 29 abril 2014

Tota la gent ebrenca, heu de vindre animar al Tortosa-Ebre. L’ascens a Preferent esta en joc, una victòria nostra ens deixaria a tant sols un punt del lider i restarien dos jornades per finalitzar el campionat. NECESSITEM EL VOSTRE SUPORT, NO FALLESSIU!!!!!!

TORTOSA EBRE FONTSANTAEncara hi ha esperança!
Destacar l’empat del líder Fontsanta Fatjó que va empatar a un a casa davant el Camp Clar, aquest fet afavoreix al Tortosa-Ebre (segon classificat) que redueix la diferència de 6 a 4 punts, amb la particularitat que el proper cap de setmana dissabte dia 3 al Municipal de Tortosa s’enfrontaran ambdós conjunts amb la novetat del canvi d’horari. El duel pel primer lloc es jugarà dissabte a les 17:15h de la tarde. En cas que el conjunt ebrenc sume els tres punts, el líder estarà a tan sols un punt a faltant de dues jornades per finalitzar el campionat.


Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit