Martes, 11 febrero 2014

XAVI BORDES SUBCAMPIO D’ESPANYA DE LLARGA DISTANCIA

FOTO XAVI CAMPIONAT D'ESPANYA LLARGA DISTANCIAEl dia 9 de Febrer es va celebrar al Centre Natació Mataró, el V Campionat d’Espanya de Llarga Distància en piscina. Hi van participar un total de 38 clubs amb 84 nedadors.

Les proves a disputar van ser de 3000 m per als infantils i 5000 m per als juniors. Les series son mixtes, nedant al mateix temps homes i dones, segons el ranking de la classificació de la Fase Autonòmica.

El Club Natació Vinaròs es va desplaçar amb els nedadors: Xavi Bordes, David León i Joan Ferrer en categoria infantil i David Miranda en junior.

Els primers en competir van ser Xavi Bordes i David León en la sèrie de 3000 m, on el nedador del CN Las Anclas, Diego Mariño va imposar un ritme molt fort des del començament. Només el van poder seguir Xavi Bordes, un altre nedador del mateix club que el primer classificat i un del CN Granollers. Fins a la meitat de la prova, Xavi no va poder distanciar-se del tercer classificat, aconseguint una magnifica segona posició i la medalla de plata.

Per una altra part la cursa de David León va ser també bona, intentant mantenir el ritme fins a la fi, finalitzant en la 9ena posició.

A la següent sèrie, la junior de 5000 m teníem dos esportistes nostres, Joan Ferrer i David Miranda, encara que Joan només havia de fer 3000 m per ser infantil.

Joan també va fer una bona actuació, tot i que no tenia cap referència de nedadors de la seua edat, va obtenir la 10ena posició final. David miranda per la seu part va estar a un magnífic nivell esportiu, tenint en compte la distància i els participants, aconseguint la 11ena posició.

Els temps i la classificació, va ser la següent:

3000 m infantil masculí. 5000 m junior masculí.

2n XAVI BORDES 34’02”86 11è DAVID MIRANDA 59’50”54

DAVID LEON 35’39”58

10è JOAN FERRER 36’03”95

FOTO GRUP CAMPIONAT D'ESPANYA DE LLARGA DISTANCIAA la classificació per equips el CLUB NATACIO VINARÒS va obtenir la 4ª posició de la general en sumar els punts del infantils i dels juniors, només per darrere del CN Sabadell, CN Las Anclas i el CN Mataró. Això demostra el gran nivell en que ens trobem en aquest moment, i ha de servir a la resta de nedadors com a referència per a continuar amb aquest magnífic treball.

Moltes felicitats a tots!!!!!

Ara ens toca preparar els Campionats Autonòmics Infantils que es celebraran a Castelló els dies 15 i 16 de Febrer.

CLUB NATACIO VINAROS

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit