Miércoles, 12 febrero 2014

IV CAMPIONAT AUTONOMIC ALEVI D’HIVERN

NA El cap de setmana del 8 i 9 de Febrer, el Club Natació va participar en diferents competicions. Per una part els infantils, juniors i absoluts es van desplaçar a la piscina de la Salera, al Control Provincial 5, amb l’equip format per: Toni Bordes, Joan Compte, Jesús Sancho, Angel LLeixá, Martí Segarra, Laia Casanova, Laia Albiol, María Compte,Llúcia Jaime i Paula Jovaní.

Tenint en compte que els nostres esportistes estan preparant els seus campionats autonòmics, els registres que es van fer demostren una vegada més que el treball diari i la constància, a poc a poc van donant els seus fruits.

També els nostres alevins van competir, aquesta vegada al Campionat Autonòmic d’Hivern, celebrat a la Piscina Municipal de Xirivella ( València), on només es va poder fer la sessió del matí.

El nostre club va portar als següents nedadors, després d’haver aconseguit les marques necessàries per poder-hi participar.

En categoria masculina: Andreu Navarro, Aaron Queralt, Hugo Simó, Agustín Esteller, David Castañeda.

En categoria femenina: Llum Serret, Irina Sebastiá, María Folch, Àngels Meseguer, Claudia Matamoros i Joana Brites.

La competició no podia començar millor per al Club Natació Vinaròs, ja que en la primera prova, el 100 m lliures femenins, Llum Serret es proclamava campiona autonòmica i medalla d’or, amb 1’07”88. La resta de participants també van fer un paper molt bó, igualant o baixant en alguns casos els seus millors registres personals, destacant el 4rt lloc d’Andreu Navarro als 1500 m lliures, amb un temps de 18’42”85

Els altres resultats van ser els següents: Aaron Queralt 100 m braça, 1’29”16, Hugo Simó, 200 m esquena,2’47”77, Agustín Esteller, 100 m braça, 1’31”43, David Castañeda, 200 m lliures,2’30”73, Irina Sebastiá, 100m esquena,1’28”98, María Folch, 200 m papallona, 3’27”93, Àngels Meseguer, 200 m braça, 3’18”69, Claudia Matamoros, 100 m lliures, 1’17”35 i Joana Brites, 400 m lliures, 5’40”87.

Enhorabona a tots, grans i menuts, seguiu així !!!!!

CLUB NATACIO VINARÒS

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit