Lunes, 9 diciembre 2013

AJUNTAMENT DE VINARÒS NOTA DE PREMSA

S’amplien al mes de gener les visites guiades gratuïtes a l’exposició «Pulchra Magistri» a l’església Arxiprestal de Vinaròs

En només tres dies s’han repartit més de 1.700 invitacions per a les visites guiades de desembre

AR L’Ajuntament de Vinaròs i La Llum de les Imatges han decidit ampliar a tot el mes de gener les visites guiades gratuïtes a l’exposició «Pulchra Magistri» a la seu de l’església Arxiprestal de Vinaròs. I és que en tan sols tres dies s’han repartit les més de 1.700 invitacions corresponents a les visites que es realitzaran del 13 de desembre al 5 de gener. Les invitacions per a les visites a partir del 7 de gener començaran a repartir-se dilluns 16 de desembre, a la Tourist Info. Les visites es distribueixen en diversos torns diaris : 11.00 i 17.30 hores edimarts, dimecres i dijous i 11.00 , 12.00 , 17.00 i 18.00 hores dissabtes i diumenges. Finalitzaran el 2 de febrer .

El regidor de Cultura , Lluís Gandia , explicava que «amb aquestes invitacions gratuïtes, pretenem que els veïns de Vinaròs que vulguen veure l’exposició, puguen fer-ho sense haver de pagar ni un euro » i insistia en què «som conscients de l’interès que està despertant la mostra i la restauració de l’església Arxiprestal, com demostra el fet que s’hagen repartit ja les entrades per al mes desembre». Durant l’estiu, centenars de persones ja van poder accedir a l’interior de l’església Arxiprestal, per ser testimonis de com s’estava actuant en la recuperació del temple .

Les regidories de Cultura i Turisme coordinen totes les accions de promoció i difusió de l’exposició, per tal d’aprofitar al màxim l’arribada de visitants , per contemplar el que s’ha convertit en el major esdeveniment cultural i de valor patrimonial de les últimes dècades a Vinaròs. La regidora de Turisme, Elisabet Fernández, destacava que «a l’impressionant contingut de l’exposició i la recuperació del temple s’uneix el potencial gastronòmic i comercial de Vinaròs, sectors amb els quals treballem conjuntament per aconseguir la major repercussió econòmica possible per al municipi».

El muntatge de la mostra va prenent forma a la nau central de l’església Arxiprestal. Ja han arribat totes les obres que es podran contemplar, entre les quals hi ha pintures d’artistes vinarossencs, peces d’orfebreria religiosa, murals ceràmics de l’Ermita de la Misericòrdia o valuosos llibres de dibuixos preparatoris provinents del Museu del Prado. Tècnics de La Llum de les Imatges preparen tot el recorregut expositiu que, a partir del 13 de desembre, podran visitar tots els que compten amb la invitació corresponent .

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit