Lunes, 9 diciembre 2013

AJUNTAMENT DE VINARÒS NOTA DE PREMSA

L’Ajuntament de Vinaròs torna a portar endavant la campanya Nadal en Valencià

La iniciativa es desenvolupa per tercer Nadal consecutiu i compta amb el recolzament de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

L’Ajuntament de Vinaròs, a través d’ AVIVA-Agència de Promoció del Valencià, torna a apostar, per tercer any consecutiu, per la campanya Nadal en Valencià, per tal de fomentar i difondre l’ús del valencià. Enguany, la iniciativa compta amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

nadal en valencià web Per a participar, es repeteix el mecanisme de les anteriors edicions: per a rebre una felicitació personalitzada de Nadal del Pare Noel i dels Reis d’Orient només cal entrar en www.nadalenvalencia.com i sol·licitar que ens arribe el missatge seguint els passos que s’hi indiquen i ens arribarà el vídeo a l’adreça electrònica que hem donat de contacte. Dins del formulari que s’hi adjunta, es demanen dades personals del xiquet o xiqueta a qui anirà dirigit, com el seu nom, quin curs estudia o si s’ha portat bé enguany i què és el que li agrada. També s’afegeix la possibilitat de posar-hi una foto, per tal que la felicitació siga encara més especial.

Nadal en Valencià ha comptat amb una notable acceptació els anys precedents. En les anteriors edicions, s’han descarregat un total de 4.173 vídeos del Pare Noel i els Reis d’Orient. El regidor de Cultura, Lluís Gandia, destacava que «esperem que enguany, amb l’ajuda dels usuaris de les xarxes socials, es puga superar la ja gran participació dels anys anteriors i és que la campanya té presència a Facebook i Twittter». A més, des de la Regidoria de Cultura es valora de forma molt positiva el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua a aquesta iniciativa.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit