Martes, 26 noviembre 2013

TENNIS TAULA. RESULTATS I CRÒNICA


Resultats dels equips ebrencs  de la lliga provincial de tennis de taula de la Jornada 5

Preferent

CTT TORTOSA – 3    CTT ALMOSTER – 4

CTT LA SELVA – 1    CTT VINARÓS – 5

Segona Provincial

CTT BENICARLÓ – 4   CTT TORTOSA B – 2

CTT VINARÓS B – 4    REUS DEPORTIU B – 3

Primera provincial

LA SELVA B   1   AMPOSTA B   5

TÀRRACO B   5   AMPOSTA  A    1

LLiga Terres de l’Ebre

AMPOSTA C   5   VINARÒS C    0

ULLDECONA A  3   SANT JAUME   2

TORTOSA D  1    ULLDECONA B  4

TORTOSA C / BENICARLÓ C (Ajornat, és jugarà el dimarts dia 26)

————————————————————————————————————————————————————-

Espectacular i emocionant encontre de Tennis Taula disputat aquest passat divendres al Recinte Firal de Remolins de la Preferent provincial, que enfrontava a un millorat CTT Tortosa contra l’equip format per els components titulars del CTT Almoster que també militen a la lliga de 1ª nacional estatal.

El partit no podia començar millor per als tortosins que s’avançaven 2-0 en el marcador amb les victòries de un gran Jaume Querol que derrotava per 3-1 a Marc Piñol i també el palista ebrenc Arcadi Martinez aconseguia adjudicar-se el seu encontre contra Sergi Ferré pel mateix resultat..

La petita reacció dels jugadors d’Almoster venia amb la victòria del que es va proclamar campió provincial absolut aquest passat estiu al pavelló municipal d’esports de Tortosa, Sergi Ciurana que s’imposava al nostre palista Ivan Sanahuja en un encontre força espectacular d’intercanvis molt llargs. De nou Jaume Querol s’imposava per 3-0 contra Sergi Ferré i deixava la victòria a les portes, faltava anotar només anotar un punt més.

Però arribava la reacció de l’equip d’Almoster, que anotava els següents parcials fins deixar el partit en un emocionant 3-3, quedava per tant, jugar el punt final i decisiu de dobles, on la parella nº1 de la província formada per Sergi Ciurana i Marc Piñol s’imposaven als tortosins Arcadi Martínez i Ivan Sanahuja, amb força claretat.

En resum, tot i la derrota per 3-4, gran encontre dels components del CTT Tortosa , que sembla han retrobat el bon moment de joc que havien mostrat durant la passada temporada i que ara han d’afrontar la 2ª part de la primera volta amb moltes possibilitats d’ascendir als llocs mitjans de la taula classificatoria de la lliga provincial tarragonina.

També a la Preferent, el CTT Vinarós anotava a La Selva del Camp una contundent victòria per 5-1 que li serveix per continuar gaudint de la 2a posició a la classificació.

A la primera provincial, excelent i esperançadora victòria de l’Amposta B davant d’una Selva B en hores baixes.Bona actuació de tot l’equip Ampostí format per Marc España, Sebastian Mas i David Vázquez.  Amb aquest triomf l’Amposta B surt de la cua i fa coliste a l’equip del baix camp. L’Amposta B jugarà la setmana vinent un altre partit molt important davant el Salou que li pot permetre sortir de la zona de descens directe. L’Amposta A cau al camp del lider davant el jove però potent equip del Club Natació Tàrraco en un partit més ajustat del que indica el marcador final. L’equip de Tarragona sembla en aquest començament de lliga l’aspirant més clar a pujar a preferent. L’Amposta A tot i la derrota continua tercer a la classificació.

En quant al filial tortosí, aquesta setmana tocava gaudir de l’esperat encontre entre els dos equips invictes de la categoria de 2ª provincial, el CTT Benicarló i el CTT Tortosa “B”, on els dos compartien liderat.

La nit començava esperançadora per a l’equip visitant amb el primer punt guanyat pel paliste nº 1 Tortosí, Miguel Ayora enfront del sempre competent Constantin Dorhan. Després, el jugador del CTT Tortosa “B”, Juan Carlos Muñoz no va poder amb el veterà José Luís Cerdà que va gaudir d’una gran nit desplegant un joc tant seriós com resolutiu, ja que també va guanyar en un enfrontament posterior a Miguel Ayora en un partit decisiu. La nota positiva va ser que el palista Tortosí Paco Granados a poc a poc va jugant millor, encara que a hores d’ara no s’ha vist recompensada la seva millora amb victòries, on va perdre amb els jugadors del CTT Benicarló, Pablo Navarro i Constantin Dorhan. El punt final del CTT Tortosa el va fer muntar al marcador, Juan Carlos Muñoz, enfront de Pablo Navarro, però ja només servia per deixar el marcador una mica més ajustat, pensant amb l’enfrontament de la segona volta.
L’equip tortosí, no perd el segon lloc de la classificació general però haurà de continuar lluitant per poder tenir opcions a l’objectiu primer de l’inici de temporada què és estar entre els tres primers classificats. El CTT Vinarós B, s’anotava una important victòria a domicili,  per 4-3 enfront el Reus deportiu B, victòria que li permet situar-se a una molt bona 4a posició a la taula classificatòria.

un saludo

José L. Cerdá

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit