Lunes, 7 octubre 2013

ROBATORI DE CABLE DE LLUM A LA CIUTAT ESPORTIVA DE VINARÒS

Aquest cap de setmana s’ha produït el robatori de 4.000 metres de cable de la Ciutat Esportiva deixant sense llum els camps i vestidors exteriors. La brigada me comenta que estan intentat areglar la llum, a vore si poden tindre operatius els vestidors i el camp 3 per a avui o demà. El camp gran exterior no saben quan estarà llest. Us mantindré informats.

Fruit d’això hem d’adaptar els entrenaments per a que pogueu entrenar tots. Mentre la llum de dia ens permete entrenarem en hora normal però quan ja es faigue fosc intentarem entrenar tots a l’estadi o camp 3. Us passo el quadrant de la setmana adaptat.

Punts a tenir en compte:

– Si hi ha llum tot continua igual fins que el conserge i el club decidisquen que no hi ha llum suficient i s’ha de passar a l’estadi o al camp 3.

– Vestidors.. Tot dependrà si estan operatius els exteriors sinó el conserge determinarà quins se poden agafar de l’estadi. Es possible que se tinguen que treure les bosses fora, ja que tots els equips a l’estadi no caben, i esperar que quede algun vestidor lliure. Espero que entre tots puguem solucionar el problema.


– Partit FEMENÍ del divendres: dependrà si hi ha llum o no. En cas de que llum no estigue operativa divendres, ja vorem com procedir.

– VETERANS. Entrenen dimarts al camp 3 si hi ha llum, si no hi ha llum no tenen camp d’entrenament.

Confirmeu que tots esteu assaventats de la situació amb els entrenaments d’aquesta setmana.

Us informo que ja estan operatius amb llum els vesidors exteriors de la Ciutat Esportiva però els camps continuen sense llum. Demà suposo que el camp 3 ja estarà operatiu.
Saludos

Saludos i us mantenc informats de totes les novetats.

Ignacio Chaler Marcos
Tecnic d’esports del CME
CONSELL MUNICIPAL D’ESPORTS
AJUNTAMENT DE VINAROS

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit