Viernes, 16 noviembre 2012

Formatges de Catí: un Tast del Territori plé de sabor

El Mercat Municipal va acollir una nova degustació amb els tradicionals formatges com a protagonistes

V2

L’últim Tast del Territori, dedicat als Formatges de Catí, va omplir de sabor el Mercat Municipal de Vinaròs. Unes vuitanta persones van assistir a l’acte -organitzat per Mira Que Bo i patrocinat per les Regidories de Turisme i Comerç- en què els responsables de la fàbrica formatgera van explicar el procés d’elaboració dels seus productes. Els formatges de Catí es fabriquen amb llet de cabra i ovella, emmarcant-se en els preceptes de l’agricultura ecològica, amb el respecte als ingredients naturals i al medi ambient. A més, en el procés d’elaboració no s’utilitzen additius químics. Aquest sistema de treball els ha valgut diferents reconeixements i premis a la qualitat.

V1

L’acte incloïa la degustació de cinc varietats de formatge: de cabra tendre, mocador de cabra, d’ovella, de Tronchón i de romer. Els assistents els podien provar, mentre els responsables de Formatges de Catí anaven explicant les seues propietats i la seua forma d’elaboració. Posteriorment, es sortejaven entre els presents sis formatges de cabra tendres.
El formatge de Catí és un producte molt conegut i valorat a Vinaròs i no és difícil trobar les seves diverses varietats en els establiments del Mercat Municipal.
El proper Tast del Territori tindrà lloc el 12 de desembre i estarà dedicat a l’agricultura ecològica.

AJUNTAMENT DE VINARÒS

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit