Miércoles, 7 noviembre 2012

RESULTATS

PARTITS PROPERA JORNADA

BASE1


CRÒNICA

Jornada molt positiva la de la escola del Ahsland  Benicarló Base Futbol, amb 13 victòries 1 empat i 5 derrotes , dels 19 equips que tenim federats, confirmant el bon rendiment  que estan portant tots el equips, sense excepció. Enhorabona!

Victòria contundent del Juvenil “A” `per 1 a 4, en un camp difícil com el del Nules.  Els jugadors de Celma, no van donar opció al equip local.Per altra banda el juvenil “B”, empatava en el municipal en un partit molt disputat i sense gols, davant del Peñiscola.

El cadet “A”, guanyava el diumenge per el mati per 5 a 1 al Alqueries ,bon partit del jugadors de Morilla , sobre tot en la primera part. El Infantil “A” apallissava al infantil del alqueries per 8 a 0 en la matina del diumenge.

El cadet e infantil B jugaven per primera vegada a casa desprès de jugar els tres primers partit fora, el cadet li va costar mes del previst emportar-se  el partit al final per 3-1, on van fallar innumerables ocasions de gol. El infantil remuntava en la segona part un partit que se li havia complicat amb el gol visitant en la primera , bon treball del jugadors del infantil B i del seu entrenador  Moisès, en el seu primer any de futbol 11.

Victòria total, del s nostres alevins , 4 de 4 .El “A”guanyava 2 a 4 en el difícil camp del Benicàssim en un partit fàcil, el “B” ho feia per 5 a 3 davant del Benicàssim , el “C”  3 a 0 davant del Tonin i el “D” un poc mes ajustat  i disputat  davant del sempre difícil Almassora.

BASE2

El Benjamí “A” guanyava amb claredat a domicili per un contundent  2 a 6 davant del  Benicàssim, en un partit prou fàcil .El “B” també no va tindre rival, amb un Benicàssim  que no va poder en cap moment  plantar cara, el 5 a 0 final ho demostra al final, els del “C” van tindre un dur rival en el Tonín encara que van intentar-ho no van poder en los xiquets de a plana(2-4), per altra banda  el nostre benjamí “D”,van guanyar un partit molt emocionant en el joc davant del Almassora, on el 4 a 3 final reflectia la disputa en el camp.

Per últim els mes petits de la escola. El prebenjamí “A” continua sumant partits per victòries esta vegada davant del Sant Pedro per un contundent  6 a 1, bon joc dels xiquets de Domingo i Campos , en la matinada del diumenge, on vam poder presenciar  un magnífic gol de cap per part de Dani, cosa que es difícil en estes categories. Els del prebenjamí “B” van tindre un partit difícil davant del Ripollès un bon equip que no va donar opció als locals. Els Xiquets del “C” van disputar un bon partit tot i que eren mes menuts, en Orpesa, el 3 a 1 final demostra la progressió i bones maneres que apunten.

BASE3

Els que pitjor ho tenien en principi eren els mes menuts del prebenjamí “D”  en la súper matinada del dissabte al camp del Moró a les 9.00 hores del matí, no obstant disputaren i mostraren oposició a un equip molt mes fet que ells i sense complexes, afrontaren un partit que van caure  per 5 a 2. Bon treball  xiquets.

Comments are closed.

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit