Miércoles, 26 septiembre 2012

PRIMERA TRIPLETA FEMENINA A TARRAGONA
Per primer cop a la història del CTA tarragoní, una tripleta formada exclusivament per noies, va dirigir un partit de lliga.
El passat diumenge dia 23/09/2012, a les 12 del migdia, es va disputar a Cambrils el partit corresponent a la 3ª jornada de Lliga de 2ª Catalana, grup VI, entre els equips C.F. Cambrils – C.D. La Cava. El partit va finalitzar amb resultat de 0-2, donant-se el fet històric de que el partit va estar xiulat per 1ª vegada per una tripleta completa d`àrbitres femenines,de la Delegació de Tarragona.

Aquestes foren: Meritxell Bernat assistit per Marta Galego (3ªCat.) i Lourdes Hinojosa(Aspirant) complint amb escreix en la seva feina i rebent la felicitaciò de jugadors i tècnics i també del President del Club local al final de l’encontre. Aquest fet és molt d’agraïr tenint en compte la derrota de l’equip local.

La Delegaciò de Tarragona segueix apostant firmement per l`arbitratge «FEMENI», seguint les directrius marcades pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de la FCF per tal d’integrar les noies dins del món arbitral. Actualment la Delegació té 10 arbitres dones, 1 a 2ª Catalana, 3 a 3ªCatalana i la resta a 4ª Catalana en Promoció. Dins dels nous Cursetistes 5 són dones.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit