Domingo, 22 julio 2012


CRÒNICA PARTITS ANTERIORS DEL C.F. CATÍ

XXXVII TROFEU L’AVELLÀ DE FUTBOL

JOAQUÍN CARBO – CATÍ

C.D. Catí-3- C.F. Vinaròs-2

C1

El C.D. Catí decidí el partit en la primera part

El C.F. Vinaròs, eliminat de la final

El Cinctorrà, classificat per a la final.

ALINEACIÓ DEL C.D. CATÍ:

Alberto; Juanvi, Vicente (Franc, min. 80), Adrià, Raúl; Roberto (David, min 60), Carlos (Edu, min. 46), Chillida; Héctor, Nando, Herme (José Maria, mi. 46)

C2

C3

GOLS:

1-0: Min. 10- Héctor a passada de Chillida, dribla al porter que aconseguir desviar el baló per aquest acaba en franquícia novament al davanter del CD Catí que marca sol davant de la porteria.

2-0: Min. 29- Roberto

3-0: Min. 39- Héctor de falta comesa sobre Herme al borde de l’àrea.

3-1: Min. 65-  Raúl. Centrada des de la banda de Mario i Raúl s’anticipa al porter i a la defensa

3-2: Min. 75- Raúl. Bona triangulació entre Espinosa, Pedrito i Raúl rematada a gol per aquest darrer jugador.

Excel·lent primera part del C.D. Catí, la millor de la pretemporada davant del Vinaròs, equip que debutava avui en la pretemporada.

El C.D. Catí ha aprofitat les ocasions de gol dels seus davanters mentre que el Vinaròs ha perdonat tres clares ocasions de gol, dos de Guindi i una d’Espinosa, rebutjades a córner pel porter local, Alberto, que està fent una molt bona pretemporada.

En esta primera part ha debutat, amb bona nota,  en el Catí Nando, ocupant la posició de mig centre i amb la funció d’enganxar el centre del camp amb els davanters locals. En la segona part també ha debutat, en la posició de centra, Edu.

A partir del minut 60 el Vinaròs ha imposat el seu joc, pel número de canvis de refresc. Han començar a sovintejar les ocasions en la porteria local. El marcador s’ha apretat i ha pogut encara empatar si si Raúl novament no haguera perdonat el 3-3 al plantar-se sol davant de porta, però Alberto ha endevinat l’acció rebutjant el baló fora de banda.

En la segona part també el Catí ha tingut una molt bona acció en el minut 67, en la millor jugada local del partit, en la que Chema, Nando i Héctor han tingut una triple ocasió de gol, però el remat final d`Hèctor la tret el porter visitant.

En resum, bon partit del C.D. Catí, sobre tot en la primera part. En la segona era lògic que el Vinaròs apretara però el marcador ja era molt favorable per als locals (3-0) lo que ha condicionat el resultat final.

Amb aquest marcador, el Vinaròs queda eliminat de la final del trofeu i queda classificat el C.E. Cinctorrà.  L’equip que acompanyarà al Cinctorrà es decidirà en el proper partit entre el Catí i la Rapitenca, que haurà de millorar el resultat del Torreblanca (0-1) si vol tornar a estar un any més en la final del trofeu catinenc.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit