Martes, 24 enero 2012

EL BENICARLO BASE FUTBOL AMB LES GRANS ESCOLES  DE LA PROVÍNCIA.

bCAMPIONS

Impressionants resultats els aconseguits per la escola en la temporada 2010/2011 amb 4 trofeus, en la gala de entrega de premis celebrada  la setmana passada en la capital de la plana, començant a ser un referencia en el futbol de base provincial.

bAlevín Subcampeón 001 copia
Els actuals Benjamí «B», Aleví «B», i Aleví «A» posant amb els trofeus que la Federació Valenciana de Futbol, delegació de Castelló, atorga als campions i subcampions de la temporada passada. Falta el subcampionat de l’equip juvenil, però aquest trofeu es lliura a València.

bsubcampions

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit