Martes, 8 noviembre 2011

CLUB HANDBOL BENICARLÓ

LÍDER CONTRA LES CORDES

Com cada setmana, el Club ha viscut un cap de setmana ple d’activitats en les diferents categories.

BALONMANO 1 - Saltant

En el partit jugat dissabte de vesprada pel SÈNIOR FEMENÍ ens visitava el líder, el CBm Bétera, que venia amb la intenció de passejar-se pel camp i passar una vesprada plàcida, pensant més en la diferència de gols que anava a aconseguir per mantenir el liderat. Malauradament per a elles, el Benicarló, com va sent habitual aquestes darreres jornades, va traure la casta i el nervi, posant des d’un principi les coses molt difícils per a les valencianes. El partit va estar molt igualat durant la primera part, lluitant per cada pilota i per cada llançament tant en defensa com en atac. Cada volta la defensa és mes agressiva. Tal va ser la intensitat que van posar en el partit que les forasteres celebraven cada gol com si fora el gol que decidia el partit.

Tan just van veure el resultat que, fins els darrers 15 minuts, no es creien el que vivien. Fins a eixe moment, les caduferes van estar a un pas d’igualar el partit (minuts 15 i 40). Al final, però, la veteranía va decantar el partit cap a les visitants (17 – 33).

BALONMANO 2

Partit rere partit, les nostres representants van demostrant que saben jugar a handbol i van posant en pràctica tot el que entrenen durant la setmana, creient cada volta més en les seues possibilitats. Recordem, i no volem ser pesats, que és l’equip més jove de la categoria.

BALONMANO 3

El SÈNIOR MASCULÍ es va desplaçar a la capital de la Plana, on es va enfrontar al, en altres temps, totpoderós Castelló. Va ser una llàstima perquè era una jornada propicia per a guanyar. Al final, després d’un partit prou igualat, l’equip va perdre per un ajustat 30 – 25. Malauradament, a pesar del bon joc desenvolupat en les darreres jornades, encara no s’ha aconseguit puntuar.

Dissabte de matí, part de la base es va desplaçar a Betxí. L’equip INFANTIL FEMENÍ va aconseguir la seua primera victòria de la temporada en un partit jugat amb molta intensitat. Des del començament, el marcador era favorable al Benicarló i en cap moment va perillar la victòria. Al final, 12 – 21 per a les més joves del Club.

BALONMANO 4

Acte seguit, va ser el torn del CADET FEMENÍ que, encara que va realitzar un bon partit, no va poder frenar les envestides de les locals, les quals ens superaven en alçada. Per increïble que paregui som un dels equips menor alçada de la categoria. Al final, 30 – 8 per a les locals.

El darrer partit del matí va ser el que van jugar en categoria JUVENIL MASCULINA el Betxí – Benicarló, on en uns molt bons primers 10 minuts els caduferos van plantar cara als locals. Després, poc a poc, el Betxí va anar distanciant-se en el marcador. En els darrers minuts, el benicarlandos van entrar en el partit, però ja era massa tard. Al final, 41 – 15.

BALONMANO 5

Aquest cap de setmana també va haure jornada en diumenge. Aquesta volta en casa, on van jugar els equips infantil i cadet masculí.

Per part del INFANTIL MASCULÍ, es va notar una millora respecte al joc de les jornades passades. Encara que al final el resultat va ser molt abultat (9 – 37), el joc realitzat pels més menuts va donar esperances per a aconseguir resultats molts positius en les properes jornades. Aquest partit va ser contra l’Almassora Bm, els jugadors del qual són de segon any.

Per part del CADET MASCULÍ, una grata sorpresa: es va aconseguir la segona victòria de la temporada, tercera jornada seguida sense perdre. Després d’un molt bon partit amb un joc molt vistós, l’equip local guanyava a l’Almassora 30 – 19.

BALONMANO 6

PROPERA JORNADA

CATEGORIA

DIA

LLOC

HORA

PARTIT

INFANTIL FEMENÍ

12/11/11

Almassora

10:00

Almassora-Benicarló

CADET FEMENÍ

12/11/11

Almassora

11:30

Almassora-Benicarló

CADET MASCULÍ

12/11/11

Vila-real

11:00

Vila-real-Benicarló

INFANTIL MASCULÍ

12/11/11

Castelló

12:00

Castelló-Benicarló

JUVENIL MASCULÍ

12/11/11

Benicarló

16:30

Benicarló-Mislata

SÈNIOR FEMENÍ

12/11/11

Benicarló

18:00

Benicarló- Marni

SÈNIOR MASCULÍ

12/11/11

Benicarló

20:30

Benicarló-Alqueries

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit