Domingo, 24 julio 2011

XXXVI TROFEO DE L´AVELLA

C.D. CATÍ 2 – VINARÒS C.F. 2

El Vinaròs C.F. , ala final.

CRÒNICA Y FOTOS : JOAQUÍN CARBO (CATÍ)CATI

Bon partit el disputat avui en el Santa Anna de Catí entre dos equips rivals la temporada anterior en 1ª Regional i que en la propera tornaran a ser rivals ja en Preferent. Partit per tant clàssic.

GOLS:

0-1. Min. 30- Espinosa

1-1: Min. 60- Quique

2-1: Min. 75- Quique

2-2: Min. 90- Álex Bono

CATI 1

Un temps per a cada equip

Ha sortit en el primer temps el Vinaròs tocant més el baló i dominant el partit . Com a resultat en un bon remat de cap  d’Espinosa s’ha avançat en el marcador.

En el segon temps s’han canviat les tornes i ha segut l’equip catinenc el dominador de l’encontre aconseguint primer empatar el partit amb una falta perfectament llançada per Quique que després de tocar el pal s’ha inroduït en la xarxa sense que el recent porter incorporat del Vinaròs haja pogut fer res.

Ha continuat el Catí amb el seu domini aconseguint capgirar el marcador en el minuto 30 de la segona part, després d’una mala sortida del porter del Vinaròs que ha segut molt ben aprofitada novament pel davanter local Quique.

S’acostava el final de l’encontre i el Vinaròs estava eliminat de la final. Llavors, quan l’arbitre ja aplicava el temps de descompte, una excepcional jugada rematada pel jugador vinarossenc Álex ha servit per a empatar l’encontre i classificar al Vinaròs per a la final.

En resum un resultat just. Si el primer temps ha segut clarament  per al Vinaròs, en el segon ha dominat el C.D. Catí. S’ha notat en el segon temps un baixò físic del Vinaròs davant d’un Catí que no ha regalat res i que ha pogut guanyar l’encontre.

Abans de marcar el darrer gol el Vinaròs, aquest equip i el Canet empataven en el resultat (2-1) quedant classificat llavors el Canet per disposar de millor balanç de corners a favor que el Vinaròs.

Ara, queda un partir pendent del trofeu, el C.D. Catí- U.E. Rapitenca. Si la Rapitenca treu millor resultat contra el Catí que el Canet, la final, a disputar el dia 7 d’agost, serà entre el Vinaròs i la Rapitenca. En cas contrari la final es disputaria entre el Vinaròs i el Canet.

En resum un resultat just. Si el primer temps ha segut clarament  per al Vinaròs, en el segon ha dominat el C.D. Catí. S’ha notat en el segon temps un baixò físic del Vinaròs davant d’un Catí que no ha regalat res i que ha pogut guanyar l’encontre.

Abans de marcar el darrer gol el Vinaròs, aquest equip i el Canet empataven en el resultat (2-1) quedant classificat llavors el Canet per disposar de millor balanç de corners a favor que el Vinaròs.

Ara, queda un partir pendent del trofeu, el C.D. Catí- U.E. Rapitenca. Si la Rapitenca treu millor resultat contra el Catí que el Canet, la final, a disputar el dia 7 d’agost, serà entre el Vinaròs i la Rapitenca. En cas contrari la final es disputaria entre el Vinaròs i el Canet.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit