Miércoles, 20 julio 2011

CAMPIONAT D’ESPANYA DE NATACIÓ PER COMUNITATS AUTÒNOMES

XAVI BORDES MEDALLA DE BRONZE EN RELLEUS 4X200 LLIURES.

Convocats per la Selecció Valenciana de Natació, Laia Albiol, Joan Ferrer, Xavi Bordes i David León van competir els dies 8, 9 i 10 de Juliol en les instalacions del Club Deportivo Santa de Cartagena, com a components de la Selecció Valenciana Aleví, junt en 18 seleccions de les diferents Comunitats Autònomes. Aquet Campionat d’Espanya Aleví va estar organitzat pel Consell Superior d’Esports en col•laboració en la Real Federació Española de Natació, participant 341 nadad@rs.

El resultat de la nostra selecció va ser magnífic, SUBCAMPIONS NACIONALS EN LA CLASSIFICACIÓ MASCULINA, 5É LLOC FEMENÍ I TERCER LLOC NACIONAL EN LA CLASSIFICACIÓ GENERAL CONJUNTA darrere de Catalunya i Madrid.

La participació dels nadad@rs del Club Natació Vinaròs va ser la següent: Laia Albiol nadà 200 braça, Joan Ferrer 100 esquena, 200 esquena i 200 estils, David León 100 papallona, 1.500 lliures i 400 lliures, i Xavi Bordes 1.500 lliures, 400 lliures i 200 lliures.

Xavi va entrar en l’equip de relleus 4×200 lliures aconseguint la medalla de bronze, i Joan va nadar en l’equip de relleus de 4×100 lliures.

Club Natació Vinaròs

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit