Sábado, 9 julio 2011

CONTROL PROVINCIAL 8

3 NOVES MÍNIMES NACIONALS  I 1 AUTONÒMICA.

El cap de setmana del 25 i 26 de Juny, a Piscina Municipal de Castelló i dins del 8é control provincial, els nadadors infantils dels Club Natació Vinaròs  van continuar acreditant noves marques mínimes que els permetran participar en el Campionat d’Espanya Infantil en Valladolid del 2 al 8 d’Agost.

N2

Alberto Castañeda va fer mínima nacional en 200 m. papallona; David Miranda en 1.500 m. lliures; Jesús Sancho en 200 m. esquena; i Ana Lleixà mínima autonòmica en 800 m. lliures.

XXXIII COMPETICIÓ NACIONAL TROFEU JOSÉ SAGRERAS

BRONCE EN 4×100 ESTILS MASCULÍ

Aquet any el Club Natació Vinaròs N1 ha participat en 5 nadadors -Àngel Lleixà, Roger Macip, David Milián, Oscar Ruiz i Martí Segarra – en la prestigiosa Competició Nacional de Promeses XXXIII Trofeu José Sagreras de Xirivella celebrada el 2 i 3 de Juliol per a la categoria alevina.

És esta convocatòria un referent nacional de les futures promeses de la natació, on han acudit 61 clubs de tot el territori espanyol en la participació de 378 nadad@rs que podien acreditar les exigents marques mínimes necessàries.

Fantàstics els resultats individuals de Martí Segarra que entrà en la final de 100 papallona aconseguint un 5é lloc en un temps de 1:16.70 i una 4ª posició en la final de 200 estils en un temps de 2:47.51.

Extrema satisfacció la que donà la Medalla de Bronze aconseguida en la prova de 4×100 estils pel quartet format per Oscar Ruiz nadant esquena, Roger Macip en braça, Martí Segarra en papallona i David Milián nadant crol.

I per al proper any, ja tenim preparada la següent fornada.

Enhorabona a tots.

Club Natació Vinaròs

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit