Domingo, 3 julio 2011

CARTA DE LA FCPE AL SR.XAVIER TRIAS

Publicat el 03/07/2011 13:52:55

Desprès de les seves paraules en un documental

La FCPE ha fet arribar una carta al Sr.Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, després de les seves paraules en un documental sobre la seva persona:

Excel·lentíssim Senyor,

En nom de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona, que tinc l’honor de presidir, vull comunicar-li el següent.

Una vegada escoltades les seves paraules, que han quedat reflectides en un documental sobre la seva persona, on menyspreava tota la massa social del RCD Espanyol al reconèixer com a desgràcia el fet de tenir un gendre aficionat a l’Espanyol.

Unes paraules que dites per qualsevol persona ja són del tot reprovables, però que en veu d’un servidor públic, Regidor de l’Ajuntament de Barcelona, candidat a l’alcaldia de la mateixa ciutat -en el moment d’expressar el desafortunat comentari- i actual Alcalde, no són cap exemple de saber estar i fer, més aviat d’un populisme fora de lloc que ens ha sorprès desagradablement.

Per aquest motiu, li demanem una rectificació pública de desgreuge cap al RCD Espanyol de Barcelona i cap a tots els seus aficionats de manera immediata.

Si ja és difícil pels nostres fills i filles poder expressar lliurement a Catalunya, sense cap retret, el fet de sentir els colors del nostre estimat club, ja es pot imaginar el que representa per ells i per la resta de la massa social de l’Espanyol el seu desafortunat comentari.

Faci la reflexió. Sens dubte li anirà molt bé per governar la nostra plural i meravellosa ciutat.

Recordi que Catalunya és més que un Club i tots mereixem el mateix respecte.

Esperant la seva rectificació i la seva resposta, rebi una salutació.

Alberto Ariza
President de la FCPE

Un Comentario de “CARTA DE LA FCPE AL SR. XAVIER TRIAS, ALCALDE DE BARCELONA”

  1. Benjamín dice:

    Que fort, me pareix una gran falta de respecte. No se com avui en dia pot passar aixo.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit