Sábado, 18 junio 2011

1-0: A la final, contra el Barça

Un gol de Willy ens ha classificat per a la final que es jugarà diumenge

El Femení A se ha imposat a l’Atlético de Madrid per 1-0 i diumenge jugarà la final de la Copa de la Reina contra el FC Barcelona. Malgrat arribar a Madrid amb importants baixes, les espanyolistes han realitzat un gran partit i s’han classificat amb tota justícia per a la final.

La primera part ha estat molt vistosa i entretinguda, ja que tots dos equips han sortit a jugar al futbol. El conjunt d’Òscar Aja aviat s’ha avançat en el marcador per mediació de Willy. L’espanyolista s’ha anat cap a la porteria matalassera i a l’entrar a l’àrea s’ha tret un xut amb la dreta que, després de donar en el travesser, s’ha colat en el marc rival. Amb el marcador a favor, les coses s’han posat de cara i s’encara s’haguessin pogut posar millor. Sobre la mitja hora, Meseguer, des de fora de l’àrea, ha rematat creuat i la pilota ha impactat en el pal. L’Atlético de Madrid, amb el marcador en contra, no ha creat molt perill, ja que el quadre espanyolista ha estat molt ben posicionat sobre el terreny de joc.

Després del descans i amb el marcador a favor, les blanc-i-blaves han demostrat la seva experiència i han marcar el ritme del partit, dormint-ho quan interessava. L’Atlético ho ha intentat tot, però en cap moment ha sabut crear ocasions de perill. En la recta final, el conjunt madrileny ha intentat posar cèrcol a la porteria defensada per Mariajo, però sense encert. Després d’un final emocionant per la incertesa del marcador, per fi les espanyolistes han pogut cantar victòria. Ara, diumenge més i millor.

Fitxa tècnica:

Femení A: Mariajo, Ane, Torrejón, Vane, Sonia Matías, Meseguer, Alexia (Alba, min.90+), Débora (Lara, min.67), Willy i Sandra Vilanova (Nuria, min.86).

Gols: 1-0, Willy (min.17).

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit