Lunes, 13 junio 2011

RESTEN MENYS DE 3 SETMANES PER A LA PIHC

CONCURS DE DIBUIX «HANDBOL I HANDBOL-PLATJA A PENÍSCOLA»

DIVERSOS ÀRBITRES INTERNACIONALS AL TORNEIG INTERNACIONAL DE PENÍSCOLA

El Torneig Internacional d’Handbol de Peníscola, dins de les activitats a realitzar i com és habitual en cada edició, ha llançat un concurs de dibuix en el Col·legi Jaume Sanz entre tots els escolars sota el lema «HANDBOL I HANDBOL-PLATJA A PENÍSCOLA». Entre els centenars de dibuixos presentats, el jurat decidirà els tres primers guanyadors que rebran el seu premi durant l’acte d’inauguració que tindrà lloc el dia 2 de juliol al Palau de Congressos.

Molts són els actes previstos per l’organització per a la setmana del 2 al 7 de juliol del 2011, com poden ser la tradicional Desfilada per la ciutat amb tots els participants, l’acte d’inauguració, les paelles, les barbacoes nocturnes, focs artificials, l’acte de clausura i diversos Concerts durant aquesta setmana.

PLAYA 1PLAYA 2

El ritme d’inscripcions està sent molt positiu i s’esperen superar els 60 equips que competiran en pista i en platja, lo qual representa un nombre aproximatiu de 500 participants.

El Torneig d’handbol de Peníscola representa doncs molts jugadors i jugadores de totes les edats procedents de molts llocs diferents, però una cosa fonamental que poca gent coneix és l’entusiasta participació de arbitres que volen unir l’útil a l’agradable passant les vacances fent allò que més els agrada: arbitrar.

À part dels arbitres nacionals, enguany cal destacar la presència en el Torneig de diversos àrbitres internacionals que venen de diferents països, en especial 4 arbitres de la Lliga francesa d’handbol que són sempre un exemple de generositat, d’esportivitat i de talent. Alguns d’ells participen cada any, com els arbitres francesos Denis Fluteaux i Xavier Foulon.

Es pot dir que si, a nivell de jugadors procedents de tots els llocs, la PIHC és presenta molt interessant, a nivell àrbitres la representació tampoc és menys internacional !!!

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit