Martes, 29 marzo 2011

XXXI CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL

NADANY BRITES, DEL CLUB NATACIÓ VINARÒS – CALA MONTERO COMPETIX EN 200M. BRAÇA

Va ser a la pileta de la piscina del C.N. Sabadell on es van concentrar del 18 al 20 de març 682 nadad@rs de 192 clubs del territori nacional per disputar el XXXI campionat d’espanya infantil de natació d’hivern. Va poder participar el nostre nadador del Club Natació Vinaròs – Cala Montero Dany Brites que va acudir acompanyat pel entrenador del club Albert Delmonte i pels nadadors/companys de Dani, Albert Castanyeda i David Miranda.  Castañeda –en sis marques mínimes nacionals- no va competir per estar de baixa medica i David Miranda no va acreditar marca mínima tot i fregar-la en varies probes.

Dany va nadar els 200 m. braça masculí 14A –nadadors del 1997- fent un temps de 2:48.88, molt per dalt de la seua capacitat, no va poder puntuar, i es que la mateixa setmana va sofrir un proses catarral que va castigar el seu estat físic.

Quedem pendents del campionat d’Espanya d’estiu on ven segur vorem a estos tres nadadors acompanyats per d‘altres més del nostre club demostrar la seua valia.

Club Natació Vinaròs

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit