Martes, 29 marzo 2011

quadrangular2011enviar3º TORNEIG DE CLUBS

Vinaròs, dissabte 2 d’abril de 2011

El CE Vinaròs organitza, amb la col.laboració del Consell Municipal d’Esports de Vinaròs i el vist i plau de la Federació Valenciana d’Atletisme, el 3r Torneig de Clubs Aigües de Vinaròs, el dissabte 2 d’abril de 2011, a les pistes d’atletisme de Vinaròs.

Clubs participants:

TORNEIG MASCULÍ TORNEIG FEMENÍ
CA Cornellà CA Cornellà
UA Barberà UA Barberà
CA Tarragona CA Els Sitges-Burjassot
CA Els Sitges-Burjassot CBM Benicarló
CE Vinaròs CE Vinaròs

Horari:

17’00h 400m tanques M-Abs Perxa M(F f.c.)-Abs/Juv/Cadet Pes F-Abs/Juv/(Cadet f.c 3kg)
17’15h 400mll F-Abs/Juv
17’30h 3000mll M-Abs/Juv/Cadet
17’45h Pes M-Abs/(Juv f.c 5kg /Cadet f.c 4kg) Alçada F-(M f.c.)-Abs/Juv/Cadet
17’50h 3000m marxa F-Abs/Juv/Cadet
18’20h 100mll M-Abs/Juv/Cadet
18’30h 100mll F-Abs/Juv/Cadet Llargada M-Abs/Juv/Cadet Disc F-Abs/Juv/(Cadet f.c. 800gr)
18’45h 800m M-Abs/Juv
19’00h 800m F-Abs/Juv
19’15h Javelina M-Abs/(Juv/Cadet f.c) Llargada F-Abs/Juv/Cadet
20’15h 4x100m F-Abs/Juv/Cadet
20’30h 4x100m M-Abs/Juv/Cadet
20’45h Lliurament de trofeus / Àpat per als participants

Reglament:
1. Participaran 4 clubs (ampliable a 8 equips), a confirmar.
2. Es disputarà el trofeu en categoria masculina i femenina.
3. Cada club presentarà amb antel.lació un equip amb dos atletes per prova i un equip de relleus.
4. El dia de la competició es permetran 5 canvis per equip respecte la inscripció inicial.
5. Es podran crear equips mixtes, formats per atletes de dues entitats diferents, asignant nom al conjunt resultant.
6. Els atletes podran disputar un màxim de dues proves i un relleu dins del torneig, més les que desitgen fora de concurs (sense puntuar).
7. Els atletes que realitzen proves fora de concurs també han de fer inscripció prèvia.
8. Els atletes cadets i juvenils podran només disputar les proves autoritzades per a la seva categoria; aquestes estan especificades a l’horari. La resta de proves són absolutes (júnior, promesa, sénior i veterans). A les proves catalogades com a fora de concurs (f.c.) podran participar els atletes cadets o juvenils amb els seus artefactes, de manera que comptabilitzaran per al Trofeu al millor atleta individual, però no puntuaran per equips..
9. Podran competir els atletes que tinguen vigent llicència federativa tant nacional, com autonòmica, i en cap cas escolar.
10. No podran participar atletes becats per diferentes federacions a la Federació Valenciana sense l’autorització de la RFEA. Els clubs participants hauran de notificar-ho prèviament.
11. Es contractarà una pòlissa d’assegurança individual per als atletes de la Federació Catalana d’Atletisme amb llicència autonòmica; els delegats dels equips implicats hauran de facilitat una relació amb temps suficient per a tramitar-la.
12. Podran participar a més, atletes d’altres clubs que no participen al torneig, fora de concurs (prèvia autorització i inscripció). Aquests atletes necessitaran llicència nacional si són de clubs que no pertanyen a la Federació Valenciana, i optaran als premis de millor atleta individual per taula IAAF.
13. Les inscripcions es tancaran el dimecres anterior a la competició.
14. La classificació del torneig s’establirà a partir de les classificacions individuals, asignant n punts al 1r classificat, n-1 al segon, n-2 al tercer i així successivament, essent n el doble del número de clubes inscrits al torneig; els atletes que no acaben la prova, facin intents nuls o siguen desqualificats no puntuaran. La prova de relleus puntuarà a raó de n al 1r, n-2 al segon, n-4 al tercer i successivament.
15. Als concursos es realitzaran 3 intents i 1 més de millora; classificaran per a la millora necessàriament els atletes que puntuen a la competició per equips, i ocuparan les places lliures (si en quedaren) els atletes fora de concurs millors classificats en la primera ronda de 3 intents.
16. Alçada i cadència dels llistons:
a. Perxa M: Alçada mínima demanada, de 20 en 20cm fins a 2’60m, de 10 en 10 fins a 3’80m i de 5 en 5 alçades superiors.
b. Alçada M: Alçada mínima demanada, de 10 en 10cm fins 1’40, de 5 en 5 fins 1’60m i de 3 en 3 alçades superiors.
c. Alçada F: Alçada mínima demanada, de 10 en 10cm fins 1’20m, de 5 en 5 fins 1’40m i de 3 en 3 alçades superiors.
17. Serà necessari cobrir el 70% de les proves que es disputen per poder optar a la classificació per equips.
18. Es lliuraran trofeus o recordatori als equips participants, masculí i femení, segons la classificació aconseguida a la competició.
19. Tammateix, s’atorgaran trofeus al millor atleta masculí i femení absoluts i als millors cadets/juvenils (conjuntament) en funció de la puntuació obtinguda per taula internacional, entre tots els que hi competeixin.
20. El CE Vinaròs no es farà responsable de possibles danys morals o materials derivats del desenvolupament de la competició.
21. Els dorsals es lliuraran al delegat tècnic de cada equip fins a 30 minuts abans de l’inici de les proves.
22. Les reclamacions es realitzaran oralment davant el jutge àrbitre de la competició, no més tard de 30’ de comunicar-se oficialment els resultats. Si són desestimades per aquest, es podrà presentar reclamació per escrit i junt un dipòsit de 100€ al Jurat d’Apel.lació; si aquest no existeix, la decisió del jutge àrbitre és innapel.lable.
23. Tot allò no previst al present reglament es regirà per les normes de competició de la FACV, RFEA i IAAF per a la present temporada, així com allò reglamentat per instàncies superiors.
24. Les inscripcions s’adreçaran, mitjançant el full d’inscripció, a l’adreça de correu electrònic

xfontelles@gmail.com

Comments are closed.

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit