Viernes, 18 marzo 2011

Seguint amb els éxits baloncestistics d’aquestos dos jugadors benicarlàndos, Juanma Martinez i Joel Sabaté ja formen part de la Sel·lecció de la Comunitat Valenciana que disputarà el proper mes d’Abril el Campionat d’Espanya de Sel·leccions Autonómiques a San Fernando (Càdiz).

Desprès d’entrenar amb un equip qualificat de preparadors i sel·leccionadors tots els diumenges des-de Octubre fins ara, els jugadors han quedat elegits entre els 12 millors de la nostra comunitat, un orgull per a ells, els seus pares i per tots aquells que els han recolzat en totes aquestes dures sesions i eliminatories que han tengut que passar.

bas

Fins ara altres tres benicarlandos en diferents anys havien arrivat tant lluny: Àngel Aparicio, ara en les files del FCBarcelona, Carlos Fabregat i Ivan Senén. Pero el basket benicarlando es sent mes satisfet que mai al poder demostrar que ha fet una bona feina al aconseguir aportar a dos jugadors per a defendre els colors de la nostra Comunitat.

Enhorabona xiquets, ara ja formeu part de l’història d’aquest esport a Benicarló. Disfruteu del moment que segur serà inoblidable.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit