Martes, 1 febrero 2011

TORNEIG CARXOFA 1CLUB HANDBOL BENICARLÓ

VI TORNEIG D’HANDBOL CARXOFA DE BENICARLÓ

EL CLUB HANDBOL BENICARLÓ GUANYA UN SILENCIAT VI TORNEIG DE LA CARXOFA

Un volta més, i com cada any durant els darrers 6 anys, s’ha celebrat el Torneig organitzat pel Club amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicarló per a commemorar la festivitat de l’hortalissa estrella de la ciutat: la Carxofa. I, malauradament, no se li ha donat a nivell de premsa tota la publicitat que es mereix. Ja sabem que no podem competir amb la categoria d’altres esdeveniments, però aquesta competició està encarada a la promoció de l’esport escolar de la comarca. Per això, des d’aquestes línies volem donar una petita estirada d’orelles a qui correspongui en el tema de promoció de les activitats programades per als infants.

En aquesta edició han participat uns 60 jugadors d’equips procedents de tres poblacions: Benicarló, Peníscola i Vinaròs.

La classificació d’aquesta edició ha estat:

1er    – CLUB HANDBOL BENICARLÓ

2n     – CEIP RÓDENAS

3er    – CLUB HANDBOL PENÍSCOLA Maestrat

4rt     – CLUB BALONMANO VINARÒS

5é     – CEIP MARQUÉS DE BENICARLÓ

TORNEIG CARXOFA Guanyadors

CADET FEMENÍ

CH BENICARLÓ – 13

CBM ALMASSORA – 36

Partit molt interessant des del punt de vista de la promoció de l’handbol, ja que l’equip ha vist augmentat el seu nombre de jugadores en quatre components. Això implica la seua integració a l’equip i explica aquest resultat davant d’un rival directe.

Per part del Benicarló van jugar: Anastasia i Azahara en la porteria, Diana, Vanessa, Maria Rakraki (2), Paola (7), Wisden (2), Leila (2), María Febrer, Cinta i Marisa.

CADET MASCULÍ

CH BENICARLÓ – 10

ALSER CBM PUERTO SAGUNTO – 48

Partit jugat contra el líder. El Benicarló va disposar de bones ocasions per a marcar però unes vegades la falta de punteria i altres el bon treball del porter rival van impedir que l’equip aconseguís més gols.

Per part del Benicarló van jugar: David a la porteria, Álex Roca, Adrián, Eric, Sergi (1), Alex Reguera (3), Kevin, Danut, Marcos (3), Javi, Juan (1), Jonay (1) i Bruno (1).

SÈNIOR FEMENÍ

INCREÏBLE !

(ENTRE ELS BRUIXOTS I ELS ALLS ESTÀ EL JOC)

BAIX MAESTRAT BENICARLÓ – 15
CH VILA-REAL – 22

Segon derbi de la segona volta el que es va viure al Polisportiu Benicarlando el dissabte per la vesprada. Aquesta vegada contra el Vila-Real, equip amb el que hi ha una bona gran rivalitat des de fa molts anys. Partit que no desmereix els disputats pels grans de qualsevol lliga i ciutat.

Aquest partit és diferent a la resta dels jugats durant tota la temporada. Ja durant tota la setmana es nota en les jugadores eixa tensió de que s’apropa el partit, «el derbi».

I així va ser. El partit va començar amb un grau d’intensitat que no es té en altres partits. Les jugadores volien venjar-se de l’afront del partit d’anada. I, per això, van jugar com mai. Malauradament, el resultat final no va ser l’esperat. I, sincerament, ja pensem que algun bruixot ens ha fet un sortilegi malèfic (a veure si ens tocarà fer com un famós jugador perico que posava alls darrere les porteries!).

Bé, deixem-nos d’històries i parlem del partit, el qual va estar força interessant durant els 60 minuts. Les «baix-maestranenques» van començar molt bé però dos errades en atac i dos errades en defensa van decantar el partit per a les castellonenques (2-4 minut 10). Les xiques, però, van traure la casta i van jugar com saben jugar, creient en les seues possibilitats. Fruit d’això, va ser la remuntada que ens va posar a 3 gols a falta de 10 minuts i en inferioritat numèrica. Al final, malauradament, l’esforç ens va passar factura i no es va aconseguir la tant anhelada victòria.

Per part del Baix Maestrat Benicarló van jugar: Laura a la porteria, Cris (2), Rosa Mari, Arantxa (8), Juliana (1), Sheila, Vanessa (2), Alamu, Aroa (1) i Jennifer (1).

SENIOR MASCULÍ

C. B. SAGUNT – 25
CH BENICARLÓ – 22

Partit molt estrany el jugat en terres del Camp del Morvedre contra el tercer classificat. Els caduferos guanyaven de 8 gols a la primera part (7-15, minut 29). Un canvi defensiu local en la segona part va propiciar que el Sagunt capgirara el marcador.

Per part del Benicarló van jugar Joel i Miguel a la porteria, David, Pau, Àngel, Mustafà, Jesús, Víctor, Fede, Jose i Rubén.

Comments are closed.

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit