Martes, 1 febrero 2011

NALBERT CASTAÑEDA A IX CAMPIONAT D’ESPANYA DE LLARGA DISTANCIA EN PISCINA.

CLUB NATACIÓ VINARÒS – CALA MONTERO

El passat 23 de gener, Albert Castañeda –categoria infantil- va acudir a la Piscina Poliesportiu de Benimàmet (25m. i 8 carrers), dins del marc de la Fase Territorial per competir al IX Campionat d’Espanya de llarga distancia junt en 40 nadad@rs de 13 clubs de la Comunitat Valenciana.

La prova, que consisteix en nadar 2.000m. la categoria infantil, i 3.000 els sèniors i absoluts, es classificatòria per al campionat d’Espanya de llarga distancia.  En aquesta  prova es requisit indispensable per a poder participar disposar de uns dels 8 millors temps de 1.500 i 800 lliures per sexe i edat.

Albert Castañeda fou classificat per marca i tot no ser la seua disciplina, va quedar 9é infantil en un magnífic registre de 24:00.56.  Aquesta prova li serveix de preparació per als campionats autonòmics i nacionals.

Club Natació Vinaròs – Cala Montero

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit