Jueves, 20 enero 2011

Inauguració del camp de gespa artificial de la Sénia
Vinaròs.News

La Sénia inaugurarà aquest diumenge, 23 de gener, el nou camp de gespa artificial de les instal•lacions esportives municipals. L’obra de “remodelació i instal•lació de gespa artificial al camp de futbol” ha tingut un cost total de 446.117 euros, el 95 per cent dels quals serà finançat amb fons del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), davant la impossibilitat d’obtenir cap subvenció de la Secretaria General de l’Esport. L’empresa adjudicatària ha estat Poligras Ibérica SA i el temps d’execució 3 mesos. L’acte d’inauguració, que comptarà amb la presència del delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, s’ha fixat per a les 15,30 hores de diumenge, de forma que acte seguit (a les 16 h), es jugarà el partit oficial de lliga de 1a Categoria Territorial entre el Club de Futbol La Sénia i el Camp Clar Atlètic, amb l’entrada gratuïta per a tothom.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit