Martes, 25 enero 2011

NLLIGA AUTONÒMICA DE PROMESES 2010/2011

A Vinaròs, els Nadadors Benjamins i Alevins dels clubs de natació de Benicarló, Onda i de Vinaròs, van disputar el 23 de gener al matí la 3ª Jornada de la lliga autonòmica,  mentre la resta de clubs ho van fer el dia anterior a la piscina de Vila-Real.

Es van nadar proves de les modalitats braça i papallona entre els 50 i 200 metres.

Destacar l’actuació en la prova de relleus 4×50 papallona masculí on l’equip Vinaròs B va fer una ventajosa 1ª posició i l’equip A va quedar 2ón., així com en els relleus 4×100 papallona masculí on també es va fer 1er., 3er. i 5é.

En relleus 4×50 papallona femení es va fer 2ón. lloc i en 4×100 papallona femení 3er.

Els 3 primers llocs de la dura prova de 200 m. papallona masculí van ser per als alevins David León, Joan Ferrer i Xavi Bordes, mentre que en fèmines Llúcia Jaime, Laia Albiol i María Compte van fer 3er., 4th. i 6é. lloc.

En 50 braça masculí els benjamins Antoni Nonn, David Castañeda i Agustín Esteller van acabar en 4ª, 5ª i 7éna. posició.  Les fèmines Angels Meseguer, Claudia Matamoros, Lucia Aguilar, Joana Brites i Llum Serret aconseguiren els llocs 1er., 4th., 5é, 7é i 8é.

Les 4 primeres posicions en 100 braça masculí benjamí  les aconseguiren Aaron Queralt, Hugo Simó, Dani Forner i Andreu Navarro. Ignacio Rodriguez i Nicolas Ospina quedaren 6é. i 8é..  Alba Hernadez va aconseguir la 3ª posició i Paula Jovani la 7éna.

En 100 braça masculí Aleví del 99, 1er. lloc de Martí Segarra, 3er. Roger Masip, 6é. David Milián, 7é. Mikel Ocio, 8é. Angel Lleixà, 10é. Oscar Ruiz. i 12é. Andrés Jimenez.  Lara Sebastià va fer 6éna. i Andrea Gual 7éna.

En 100 braça masculí Aleví del 98, 1er. Joan Ferrer, 4th. Xavi Bordes i 5é. David León, mentre que Laia Albiol, María Compte i Llucia Jaime van quedar 2ona., 5éna. i 6éna.

Els resultats complets i els temps es poden consultar a la pàgina www.cnvinaròs.com.

Club Natació Vinaròs – Cala Montero.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit