Martes, 21 diciembre 2010

CLUB NATACIÓ VINARÒS «SOM DE PRIMERA»

Publicado el 21 - diciembre - 2010

ASCENS A PRIMERA DIVISIÓ

N DSC09061Es va disputar a Sagunt el 18 i 19 de desembre la Copa Autonòmica de Clubs 2010. Una competició

decisiva per al Club Natació Vinaròs – Cala Montero per l’opció de pujar a 1ª Divisió en este inici de la temporada.

I es va aconseguir, SOM DE PRIMERA!

128 esportistes de 7 clubs de la comunitat, dels quals 22 nadad@rs del C.N.V., van fer pujar el nivell de l’aigua en la seua suor, en una competició que fins l’últim minut del diumenge no es va donar per resolta quan a falta de dos proves la diferencia era de sols 7 punts. L’espectacular actuació dels nadadors del nostre Club i les encertades decisions del nostre entrenador Albert Delmonte van fer possible el bon fi d’una competició molt emotiva també pel l’ajustat del resultat, sols 1’5 punts van marcar la diferència entre el C.N.Vinaròs i el C.N. Delfín.

CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL PER CC.AA.

Albert Castañeda va representar al Club Natació Vinaròs – Cala Montero com a component de la Federació Valenciana de Natació el passat 11 i 12 de desembre a Madrid. La Comunitat Valenciana quedà en 4th lloc, aconseguint Albert un meritori 19é lloc en 200 lliures i 13é en 100 lliures.

CLUB NATACIÓ VINARÒS-CALA MONTERO

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit