Viernes, 31 diciembre 2010

CLUB HANDBOL BENICARLÓ

Publicado el 31 - diciembre - 2010

CLUB HANDBOL BENICARLÓ

SENIOR FEMENÍ

SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

QUINES CASTANYES, TU!!!!!!

CBM BETERA-24
CH BENICARLÓ GRUPO PEINADO-8

Castanyes per jugar fora de casa en Nadal. Castanyes per jugar a les 9 de la nit en València. I castanyes per anar a jugar sense portera.

Tan sols llegint el titular i veient el resultat, pareix una innocentada, una broma. I no, mai més lluny de la realitat.

Primer, i encara que soni a tòpic, mai des d’aquestes línies s’ha intentat suavitzar una derrota. Però el resultat es de totes, totes, enganyós.

Ningú que ara estigui llegint aquesta crònica i veja aquest marcador (24-8) es podrà creure que les nostres jugadores van posar contra les cordes al Bétera. Ningú que no haja vist el partit, es creurà el grau de tensió que hi havia entre les jugadores i cos tècnic locals. I ningú que no haja vist el partit, es creurà que l’Handbol Benicarló va anar a jugar sense portera.

Perquè sí, estimat lector o lectora, hi ha pocs equips en esta ciutat, comarca, província o país que tingui les castanyes de jugar un partit tenint la baixa dels seus porters. I menys si aquesta circumstancia es produeix davant d’un dels rivals anomenats directes, on et jugues la vida i on pots aconseguir un resultat positiu. Però els partits hi ha que jugar-los i les jugadores, estudiants i treballadores, son amateurs i no viuen de l’esport. I el pa és el pa.

Bé, desprès de esta petita introducció anem a entrar en matèria: el partit.

Com ja em dit, el partit s’ha jugat amb la falta de les dos porteres. Totes les jugadores són importants en un equip, però si hi ha un lloc on es nota més l’absència és en la porteria.

I ací és on va radicar l’odissea d’aquesta expedició. Ja que, si ja és difícil jugar en lo que seria la tercera divisió del futbol amb l’equip més jove i més baixet de la categoria, imagineu-vos anar sense la peça més important de la defensa.

I ací és on va estar la clau del nostre joc. Les jugadores locals, amb aires de superioritat, van jugar amb la ment posada en la golejada que ens anaven a endossar. I les nostres, les nostres decidint en quin torn anaven a sacrificar-se en la porteria. I mentalitzant-se que la defensa havia de ser la clau del partit. Que calia protegir a la companya sacrificada. I que per això s’havia de defendre amb totes les de la llei. Havíem de morir lluitant i traient el cor per la boca

I, per… CASTANYES!! que es va aconseguir. Els primer atacs locals van xocar contra un mur. Dos recuperacions caduferes ens podien haver posat per davant, però els pals ho van impedir. La lluita continuava i l’equip no baixava els braços (6-4 al minut 15 ). Les nostres es creixien i les altres no s’ho creien. Anaven a golejar i no perdien gràcies als pals.

Però, amics lectors, els partits duren 60 minuts i el cansament apareix. I no tenir una banqueta amplia passa factura. I encara i així arribaven al descans amb un inesperat 14-5.

La lluita va seguir en la segona part. La nostra defensa treia forces d’on no hi havia i aconseguia frenar les envestides locals i recuperar pilotes impensables per a l’atac. Ai l’atac. L’atac. El nostre veritable taló d’Aquil·les estava en l’atac. Perquè si l’equip haguera confiat mes en les seues possibilitats atacants un altre gall ens haguera cantat. Al final derrota però amb la sensació d’haver fet tot el possible.

Per la nostra part res més, felicitar a les jugadores pel seu esforç i a vostès el nou any.

Pel GRUPO PEINADO van jugar , Arantxa (1), Sheila, Jenni, Vanessa(3), Jasmin (1),Juliana , Aroa , Rosamari (2) i Cris (1).

Frenada

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit