Lunes, 8 noviembre 2010

CRONICA: CLUB HANDBOL BENICARLÓ

Publicado el 8 - noviembre - 2010

BALON PEÑ 2BALON PEÑ 1CLUB HANDBOL BENICARLÓ

CONCENTRACIÓ SELECCIÓ AUTONÒMICA

El passat diumenge 31 d’octubre va tenir lloc la concentració autonòmica en categoria cadet femení per a escollir a les integrants de la selecció autonòmica cadet femení. Aquest esdeveniment es va celebrar en Sagunt i el Club Handbol Benicarló va estar representat per les jugadores: PAOLA ALBERICH RUIZ i WISDEN AYENDOUCH.

CADET FEMENÍ

CH BENICARLÓ – 12
JUAN COMENIUS – 49

Partit jugat contra un dels equips punters de la categoria. De principi a fi es va notar que l’equip benicarlando està en fase de formació.

Per part del Benicarló van jugar: Anastasia, Wisden (1), Maria (1), Paola (9), Leila (1), Febrer, Lidia i Azahara.

CADET MASCULÍ

CBM. ALSER PUERTO SAGUNTO – 45
CH BENICARLÓ – 5

Partit sense història el que es va jugar en la capital del Camp de Morvedre. L’equip segueix progressant tant en defensa com en atac, però davant tenia un molt bon equip que forma part de la base de l’equip que milita en divisió d’honor: ALSER PUERTO SAGUNTO.

Per part del Benicarló van jugar: Àlex Roca, Kevin, Àlex Reguera (1), Adrià, Sergi, Marcos (3), Àlex Sigüenza, Danut, David, Juan (1), Jonay, Javi i David Martínez.

SENIOR FEMENÍ

SEGONA DIVISIÓ NACIONAL
VALÈNCIA AICEQUIP – 34
GRUPO PEINADO BAIX MAESTRAT – 14

Resultat enganyós si tenim en compte el joc vist per unes i altres en la segona part.

El partit va començar amb un clar domini de les jugadores locals ja que les pèrdues de pilota en atac que tenien les benicarlandes amb les errades en defensa durant els primers sis minuts del partit va fer que el marcador assenyalés un parcial de 7 a 0. Després d’un temps mort demanat per l’entrenador de les nostres representants, el partit se va igualar, encara que la efectivitat en els llançaments era favorable a l’equip local (21-7 minut 30).

En la segona part, l’equip va sortir més entonat, plantant cara a les valencianes, de tal forma que en els primers 15 minuts d’aquesta part, el parcial va ser de 5-5 (26-12 minut 45).

Al final, va quedar el regust amarg de que hagués passat si en el començament del partit s’hagués jugat com al final. Aquest fet dona esperances d’aconseguir la victòria contra un rival directe, com és el Vila-real, el proper cap de setmana.

Pel GRUPO PEINADO van jugar Laura en la porteria, Arantxa (3), Vanessa (5), Jasmin, Jennifer, Melani, Juliana (1), Rosamari (1) i Cris (4).

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit