Lunes, 22 noviembre 2010

CLUB HANDBOL BENICARLÓ

Publicado el 22 - noviembre - 2010

balon bclo cadete femenino aCLUB HANDBOL BENICARLÓ

CADET FEMENÍ

CH BENICARLÓ – 27
UNIÓ ESPORTIVA BETXÍ – 28

Com indica el marcador, partit molt igualat que es va decidir en els darrers minuts. Durant tot el partit va anar davant el Benicarló, però una doble exclusió faltant 4 minuts per acabar-se el partit va permetre que el Betxí capgirés el marcador.

Per part del Benicarló van jugar: Anastasia, Wisden (7), Maria Rakraki (5), Paola (10), Leila (3), Lidia (1), María Febrer, Ana, Sol i Azahara (1).

balon bclo femeni a

CADET MASCULÍ

AMICS HANDBOL ONDA – 26
CH BENICARLÓ – 12

balon bclo masculi a

En la pista no hi va haver tanta diferència com indica el marcador. Els benicarlandos van llançar tant a porteria com els locals, amb la diferència que es va fallar en la definició.

Per part del Benicarló van jugar: David Raya en la porteria, Àlex Roca, Kevin, Àlex Reguera, Adrian, Sergi, Marcos (6), Danut (3), Juan, Jonay, Javi (1), David Martínez (2) i Bruno.

balon bclo ch benicarlo a

SENIOR FEMENÍ

SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

CH MISLATA – 42
GRUPO PEINADO BAIX MAESTRAT – 12

Quart partit consecutiu jugat fora de casa. Aquesta volta contra el co-líder. El Grupo Peinado va fer un partit molt seriós en defensa, la gran diferència va estar en els nombrosos contraatacs que va fer l’equip local sobretot en els primers 10 minuts. A partir d’eixe moment, fent que les jugadores es replegaren ràpidament en defensa, es va aconseguir frenar eixe problema.

En la segona part, les caduferes van posar nervioses a les locals fent que substituïren a la portera local al encaixar tres gols consecutius.

Pel GRUPO PEINADO van jugar Laura i Ana en la porteria, Arantxa (2), Vanessa (4), Jasmin, Zoraida, Juliana, Sheila, Rosamari (2) i Cris (4).

SENIOR MASCULÍ

C.BM. TORRENT- 33
CH BENICARLÓ – 16

Per part del Benicarló van jugar Miguel i Joel a la porteria, David, Fede, Àngel, Mustafà, Rubén, Jesús i Salva.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit