Lunes, 29 noviembre 2010

CLUB HANDBOL BENICARLÓ

Publicado el 29 - noviembre - 2010

CLUB HANDBOL BENICARLÓ

CADET FEMENÍ

CH SERRA D’IRTA – 48
CH BENICARLÓ – 6

El partit va començar tant gelat com el temps. Ja a l’inici es va vore que a les benicarlandes els costava entrar en el joc. De totes formes, no hi ha que desmerèixer al rival que va jugar prou bé. Es nota que el nostre equip es novell en la categoria, la qual cosa no lleva que estigue progressant dia a dia, a pesar del resultat.

Per part del Benicarló van jugar: Wisden, Maria Rakraki, Paola (6), Leila, María Febrer, Ana i Azahara.

CADET MASCULÍ

CH BENICARLÓ – 11
CD BM CASTELLÓ – 47

Tal com diem en el cadet femení, l’equip segueix lluitant i segueix esforçant-se per a aconseguir resultats positius. Aquesta volta tenien davant al totpoderós Castelló.

Per part del Benicarló van jugar: David Raya en la porteria, Àlex Sigüenza (1), Àlex Roca, Kevin, Àlex Reguera (1), Adrian (1), Sergi, Marcos (5), Danut, Juan, Jonay (1), Javi (1), David Martínez i Bruno (1).

SENIOR FEMENÍ

SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

LLUITA ÈPICA EN TERRES DE L’HORTA SUD

CBM PICANYA – 25
GRUPO PEINADO BAIX MAESTRAT – 9

Està finalitzant el nostre pelegrinatge per terres valencianes.

Darrer partit del nostre Via Crucis i camí de Sant Jaume particular. Com si d’una penitència es tractés per a purgar les nostres errades de cara al gol, el destí ha volgut que jugarem 5 partits fora de les nostres terres. Per varies raons, entre elles, exàmens i lesions, l’equip va jugar amb les jugadores justes, la qual cosa va fer que els 60 minuts foren ací com una llosa en les esquenes de les jugadores. Encara i així, vam aconseguir plantar cara als elements i aguantar heroicament les envestides de l’exercit local. Hi ha que agrair a les nostres jugadores el aguantar el tipus en la lluita del cos a cos contra les hostes picanyeres.

Pel GRUPO PEINADO van jugar Ana en la porteria, Arantxa, Juliana (1), Rosamari (1), Jenny (1), Alamo (2) i Cris (4).

SENIOR MASCULÍ

CH BENICARLÓ – 26
BM. JUAN COMENIUS – 26
Primer punt aconseguit pel sènior masculí aquesta temporada i punt que sap a victòria després d’haver viscut el partit.

En un partit molt igualat de principi a fi, el Benicarló va marcar el gol de l’empat a falta de 20 segons per a que l’àrbitre assenyalés el final de l’encontre. Esperem que aquest punt siga l’inici de la remuntada de l’equip.

Per part del Benicarló van jugar Miguel i Joel a la porteria, David, Fede, José, Pau, Iñaqui, Àngel, Mustafà, Rubén, Jesús i Salva.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit