Martes, 9 noviembre 2010

CLUB BALONCESTO VINARÒS SERVOL

Publicado el 9 - noviembre - 2010


CLUB BALONCESTO VINARÒS SERVOL

Bon dia, la presentació sera el diumenge dia 14 començarem a les 16.30 amb el partit del senior masculí. A la finalització del mateix sobre les 18.00hores i fins les 18.50hores farem la presentació del nou club de bàsquet, la junta i els equips, començarem amb la presentació de l’escola del consell municipal d’esports que enguany compta amb 25 jugadors,seguidament presentarem als jugadors del club que son més de 90, els més petits son els que formen l’escola «AGUSTÍN BAILA»(pre-benjamins i benjamins), segudament els 2 equips ALEVINS MIXTES, els 3 equips INFANTILS(2 masculins i 1 femení), el equip CADET, el SENIOR MASCULÍ i el SENIOR FEMENÍ. A les 19.00hores seguirem amb el partit del campionat senior femení autonomic.

16.30HORES SENIOR MASCULI C.B.VINAROS SERVOL – MISLATAC.B.

17.45-18.45 PRESENTACIÓ DE TOTA LA PLANTILLA DEL CLUB.

19HORES SENIOR FEMENI C.B.VINAROS SERVOL – C. B. F. PUERTO DE SAGUNTO

MOLTES GRACIES I SALUTACIONS

Club Bàsquet Vinaròs Servol

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit