Jueves, 11 noviembre 2010

Convocatòria per a les subvencions de la Regidoria d’Esports

La Regidoria d’Esports ha publicat les subvencions per a les diferents entitats i associacions esportives de Benicarló. El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 23 de novembre.

El total de les subvencions que s’atorgaran és de 90.000 euros, a repartir entre les següents convocatòries: 1.- Subvenció anual per participació en competicions esportives (79.000 euros). 2.- Subvenció per l’organització d’activitats en Campanya Esportiva d’Estiu (7.000 euros) 3.- Subvenció per l’organització d’esdeveniments d’Esport Espectacle (4.000 euros). Els impresos corresponents a cadascuna de les convocatòries es poden descarregar des de la web de l’Ajuntament en la secció d’esports.

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit