Miércoles, 13 octubre 2010

ARNAU1ARNAU2ARNAU3El passat dissabte 2 d’octubre l’escola de ciclisme de la UC Benicarló , va assistir a la festa de clausura de la temporada 2010; El dit esdeveniment va ser organitzat en esta ocasió per la PC Benicassim, que per cert cal felicitar-los per com resulta de bonic l’acte.

Els ciclistes de la UC Benicarló, van finalitzar la temporada com unes bones classificacions finals, per la qual cosa cal felicitar a tots els components de la dita escola de ciclisme, en especial a Raul Garcia Calvet , per finalitzar primer , en la modalitat de carrera i tercer en ginkana encara que també primer de la seua categoria.

Destacar el debut en esta temporada de quatre ciclistes , amb molt bons resultats, i la continuidad dels esportistes d’anys anteriors; En esta temporada la UC Benicarló va comptar amb set ciclistes federats i tres sense llicencia

CLASSIFICACIONS GENERALS FINALS GINKANA

Promeses 1

Marcos Alonso. 16é clas. – 7é de la seua categoria

Maite Torrente. 20é clas. – 10é de la seua categoria

Valentin Carpentier. 21é clas. – 11é de la seua categoria

Principiants 1er any

Raul Garcia. 3r clas. – 1r de la seua categoria

Marc Arnau. 9é clas. – 5é de la seua categoria

Juan Torrente. 22é clas. – 10é de la seua categoria

Infantils 1er any

Alex Arnau. 17é clas. – 5é de la seua categoria

CLASSIFICACIONS GENERALS FINALS CARRERA

Promeses 1

Marcos Alonso. 5é clas

Maite Torrente. 12é clas

Valentin Carpentier. 13é clas

Principiants 1er any

Raul Garcia. 1r clas

Marc Arnau. 6é clas

Juan Torrente. 11é clas

Infantils 1er any

Alex Arnau. 7é clas

Des de l’Escola de Ciclisme de la UC Benicarló , els monitors i director , volem felicitar a tots els ciclistes pels seus resultats i animar-los per a la pròxima temporada , desitjant que siga com esta o inclús millor.FELICITATS

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit