Miércoles, 20 octubre 2010

CRONICA: CLUB HANDBOL BENICARLÓ

Publicado el 20 - octubre - 2010

CLUB HANDBOL BENICARLÓ

CADET MASCULÍ

CBM ALMASSORA – 29

CH BENICARLÓ – 16

Primer partit de lliga el que van jugar els joves del Club contra un rival més expert en la categoria. Al principi es va notar la diferència d’edat entre un equip i l’altre, ja que l’equip local estava format per jugadors de segon any.

Pel Benicarló van jugar: Adrián, Javi, Danut, Jonay, Alex, Juan, Alex Sigüenza, David, David Raya, Alex Roca, Kevin, Marcos, Sorin, Bruno i Sergi.

CADET FEMENÍ

CBM SAGUNT – 52

CH BENICARLÓ – 8

Comença la competició també en categoria femenina. Aquest primer partit ens enfrontava a un dels equips punters de la categoria. El Sagunt no va tenir problemes en guanyar a un rival que està en fase de formació.

Pel Benicarló van jugar: Leila, María, Anastasia, Wisden, Paola, Raquel, Elena, Lidia, Casandra i Vanessa.

SÈNIOR FEMENÍ

CBM ALMASSORA – 19

CH BENICARLO GRUPO PEINADO – 16

Segon partit de lliga el que es va jugar en Almassora. I primera decepció, ja que el resultat més just haguera estat l’empat, ja que tots dos equips van dominar una part.

La primer part va començar força igualada però poc a poc l’equip local va anar distanciant-se en el marcador arribant al descans amb 6 gols d’avantatge (13-7).

Durant el descans, es van intentar corregir les errades que, encara que poques, van facilitar alguns gols en defensa.

La millora defensiva en la segona part, amb major agressivitat, va permetre recuperar balons que van anar transformant-se en gols i van anar reduint les distàncies, arribant a posar-se les benicarlandes a 1 gol (17-16 minut 58) tenint tres vegades la possessió de la pilota per a poder empatar el partit, no aconseguint-lo pels nervis i la tensió del moment.

Pel GRUPO PEINADO van jugar: Anna i Laura en la porteria, Arantxa (6), Melani, Jenni (1), Vanessa, Jasmin, Juliana (4), Aroa (1), Rosa Mari, Cris (4).

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit