Lunes, 4 octubre 2010

CLUB HANDBOL BENICARLÓ

INFANTIL
CH BENICARLÓ-8
Bm VINARÓS-13

Partit de preparació el que van jugar els més joves del club. El partit va destacar per la gran igualtat que va haure, aprofitant el Vinaròs les ocasions que va tindre en la primera part. Els benicarlandos van reduir diferències en la segona part.

CADET
CH BENICARLÓ-17
Bm VINARÓS-36

Segon partit de pretemporada el que van jugar els cadets, aquesta volta contra un equip molt més rodat. El Benicarló, amb un equip en formació, va seguir entrenant la nova defensa que utilitzarà aquesta temporada. En atac l’equip va millorar respecte a l’anterior partit.

SENIOR FEMENÍ
SEGONA DIVISIÓ NACIONAL
CH BENICARLÓ GRUPO PEINADO-12
Bm PICANYA-26

Primer partit de la temporada davant d’un bon equip valencià.
L’equip cadufero va eixir amb ganes i va demostrar el bon treball de la pretemporada, al menys fins que les forces ens van acompanyar. Durant la primera part, la igualtat va ser la tònica dominant.
En la segona part, les valencianes van aconseguir distanciar-se en el marcador gràcies al seu major encert de cara a porteria. Les nostres representants, però, en cap moment van baixar els braços i van lluitar per totes les pilotes.

Pel GRUPO PEINADO van jugar Laura i Anna en la porteria, Arantxa (3), Melani, Sheila, Jenni, Vanessa, Jasmin, Tifani, Juliana (1), Aroa (1), Rosamari (3) i Cris (4).

SENIOR MASCULÍ
PRIMERA AUTONÒMICA
CH BENICARLÓ-21
CH VILA-REAL-28

Comença la nova temporada en la Primera Autonòmica. I el primer partit ens enfrontà al Vila-real, equip que la temporada passada militava en Segona Nacional.

balonmano benicarlo 2balonmano benicarlo

El Benicarló li va plantar cara al partit, la qual cosa es va notar en el marcador, ja que va estar molt igualat, al menys fins que el cansament va aparèixer. En la segona part, els visitants van aprofitar millor les seues ocasions.

Pel BENICARLÓ van jugar, Puerto, Enric i Joel en la porteria, Fede, Jesus, Jose, Angel, Irigaray, Pau, Musta, Rubén i Victor

Comentar la noticia

SPOT BAR RESTAURANTE LES CAPSADES ARROCES CHOCHINILLO ANGUILAS AL ALL I PEBRE MARISCO PESCADO TORRADA DE CARNE - JN PRODUCCIONES. http://www.jntv.es/wp-admin/post.php?post=17026&action=edit